CURS: CERINȚELE STANDARDULUI ISO 22000:2018 CU FORMARE DE AUDITORI INTERNI
Grup țintă: Organizații din domeniul alimentar ( producători de hrană, prelucrători, transportatori și operatori depozitare, unități de servicii alimentare, producători de ambalaje etc.), care doresc să pună în aplicare sisteme funcționale.
Subiectele principale:
- principiile și conceptele de baza ale HACCP
- cerințele standardului ISO 22000:2018 ”Sistem de management al Siguranței Alimentului”
- cerințele privind efectuarea auditului intern (ISO 19011:2018 ”Linii directoare pentru auditarea sistemelor de management”)
Beneficii/Cunoștințe obținute:
- instrumente pentru implementarea cerințelor standardului ISO 22000:2018
- modul de efectuare a auditului intern în propria organizație și la furnizori
- argumente justificate în controale și audite externe
Condiții / cerințe: Cunoștințe de bază HACCP / ISO 22000
Limba de comunicare: Româna
Durata: 3 zile
Perioada: 12-14 mai 2022
Preț: 300 euro (condiții de reducere vedeți mai jos în imagine)
TOP CONSULTING își rezervă dreptul de a reprograma cursul în cazul în care nu este întrunit numărul minim de participanți.