Informație generală Imprimare

Un conducator corect şi vigilant este prima persoană interesată în determinarea punctelor slabe în compania pe care o conduce, de aceia TOP CONSULTING vă propune Auditul intern drept una din metodele cele mai eficiente, aplicabile  pentru verificarea situaţiei existente în raport cu anumite cerinţe prestabilite. Un astfel de instrument de management ca auditul intern, efectuat de o echipă calificată, permite nu numai verificarea, ci şi analiza obiectivă a tuturor zonelor şi proceselor din companie.


 

TOP CONSULTING, în calitate de consultant extern poate verifica, imparţial, atît sectorul de producere cît şi activitatea de management care implică conducerea de la cel mai înalt nivel al companiei, cu eficienţă maximă, asigurînd îndeplinirea tuturor principiilor de audit:


 

  • Comportament etic – baza profesionalismului
  • Prezentare corectă – obligaţia de a raporta obiectiv adevărul
  • Responsabilitatea profesională – aplicarea perseverenţei şi a judecăţii în auditare
  • Independenţa – baza pentru imparţialitatea şi obiectivitatea concluziilor auditului
  • Utilizarea dovezilor – confirmare prin înregistrări.

 

Auditorii TOP CONSULTING sunt independenţi de activitatea pe care o auditează şi sunt liberi de orice influenţe şi conflicte de interese. Menţinem o gindire obiectivă pe întreg parcursul unui proces de audit pentru a ne asigura ca ne bazăm numai pe dovezi clare în stabilirea constatărilor şi a concluziilor auditului.

 

Datorită experienţei vaste acumulate pe parcursul pe parcursul celor 8 ani de activitate pe piața serviciilor de consultanță managerială, puteţi beneficia de auditul intern al următoarelor sisteme de management :Compania TOP CONSULTING vă propune spre atenţie următoarele tipuri de audit:

 

  • Audit iniţial
  • Audit de precertificare
  • Audit de mentenanţă

 

Auditul initial se desfasoara cu scopul de a determina nivelul de corespundere si documentare a activitatii companiei beneficiare in conformitate cu standardul de referinta, si este folosit ca instrument care permite sa apreciem volumul de lucru necesar implementarii Sistemului de Management International ales.

 

Rezultatul desfasurarii auditului initial este elaborarea Raportului de audit initial cu indicarea procentuala a nivelului de corespundere cu cerintele referentialului ce ne va permite sa calculam efortul de om/zile necesar pentru implementare.

 

Auditul de precertificare este un audit de terta parte efectuat pentru a determina nivelul de implementare a sistemului de management international existent in organizatia beneficiara, simulind ca la o repetitie generala auditul de certificare care urmeaza a fi efectuat de catre un organism de certificare. Rezultatul auditului de precertificare este elaborarea Raportului de audit cu indicarea neconformitatilor depistate sau a recomandarilor necesare de urmat.

 

Auditul de mentenanta reprezinta prin sine instrumentul desfasurarea caruia va ajuta compania beneficiar in determinarea punctele forte si punctelor slabe a sistemului de management international implementat. Rezultatul auditului de mentenanta este elaborarea Raportului de audit si a Corectiilor, Actiunilor corective si preventive necesare de intreprind pentru a elimina si a preveni aparitia de neconformitati.

 

Etapele desfășurării proiectului de petrecere a auditului intern:

 

 

 

 

 

Pentru mai multe informaţii, puteţi să completați formularul de mai jos sau să ne contactați.

 

Clienţii noştri